cadeauicon--discounteuroicoon_filtericoon_icoon/bushalte_NS_BlueNS_spoordeel_iconsicoon/koffie_beker_NS_Blueicoon_icoon/koffie_beker_NS_Blueicoon_stoelAsset 11OV punticon_overcheckicoon_poi--smallicoon/POI_NS_Blueicoon_refreshicon--subscription-route-freesterAsset 10
Naar content

Hoofdnavigatie

Aankondiging nieuwe en tijdelijke taxidienst OV.Taxi

NS Zonetaxi maakt in 2022 plaats voor een nieuwe taxidienst op het station. Tot en met 31 december 2021 kunt u nog gebruik maken van de huidige NS Zonetaxi. De nieuwe dienst wordt in de loop van 2022 verwacht.

In de tussentijd blijven we uiteraard een vervangende taxidienst op de stations aanbieden, die u kunt boeken via boekingsplatform ov.taxi. Op dit platform wordt het gebruik van uw persoonlijke account en betaling via automatische incasso niet meer ondersteund. Het taxiaanbod, de voorwaarden en de tariefstelling blijven wel gelijk. U rekent van te voren af met iDEAL, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Als u vragen heeft over het stoppen van NS Zonetaxi, uw account of de nieuwe (tijdelijke) taxidienst OV.Taxi, dan kunt u contact opnemen met Transvision via T. 0900 – 6798294 of E. OVTaxi@transvision.nl.

Met een account boekt u nu nog eenvoudiger en sneller - en kunt u gemakkelijk ritten wijzigen, annuleren en achteraf betalen.

Banner illustration

Registratieformulier

Hier kunt u zich registreren. Om lid te worden van NS Zonetaxi dient u in het bezit te zijn van een geldige OV-chipkaart. 

Let op: u dient te beschikken over een internetbankieren-account van uw bank, zodat u een digitale machtiging kunt afgeven. Zorg dat u uw inloggegevens en eventuele cardreader bij de hand hebt om uw registratie te voltooien.